CELEBRA EL DIA DEL PARE A ONDARA!

Ondara, 10.03.21. ACO, l’Associació de Comerciants i Empresaris d’Ondara ha llançat una campanya per a celebrar el Dia del Pare (19 de març) a Ondara, amb un regal exclusiu i original per a tots els pares en el seu dia.

El regal consisteix en una samarreta amb un refrany a triar “De tal padre tal astilla” o “De pare músic, fill ballador” elaborades per Larouch Art, i que es podran aconseguir a meitat del seu preu original (només a 7,50 euros), fent una compra als comerços d’ACO que participen a la campanya.

Els comerços participants en la campanya del Dia del Pare són: Autoescuela Ondara, Soler Tech, La nova sensació, D’Estarca Cortines, Fornes Assessors, Flors Rosita, Màxima bikes, Eclipse, Ondara Òptics, Calçats Dora, Mobles Escrivà, Gala’s Mobles, Floristeria Blau, Somriures, Ca Paquitina, Coses de casa i regals «La Furiona” i Passicos la merceria.

**ACO ONDARA**

Publicado en Actualitat, Associacions.