PROTECCIÓ CIVIL D’ONDARA COMMEMORA LA SEUA EFEMÈRIDE AMB EL LLIURAMENT D’INSÍGNIES ALS CÀRRECS

Ondara, 01.03.21. Hui, 1 de març, es commemora el Dia Mundial de Protecció Civil. A fi de celebrar aquesta efemèride, ahir es van reunir en el claustre de l’Ajuntament d’Ondara els integrants de l’agrupació local de Protecció Civil d’Ondara, amb l’Alcalde d’Ondara i responsable de l’àrea de Seguretat Ciutadana, José Ramiro.

En la trobada es va aprofitar per a anomenar les diferents unitats de Protecció Civil d’Ondara i entregar-los els seus respectius galons, per part del Cap de l’agrupació de Protecció Civil d’Ondara, Vicente Pascual.

Perfecto Samblás va rebre la Creu de Subcap de l’agrupació; Salvador Ibiza Cots, de Cap d’Unitat; Mabel Soler Romero, Cap de secció Secretaria; Carlos Bertomeu Sendra, Cap de Secció Telecomunicacions; i com a Cap d’Equip, Manuel José Pérez Ripoll.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.