AL MARÇ, TORNA A ONDARA LA JOIA DE LA CULTURA!

Ondara, 26.02.21. La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Ondara ha anunciat que a partir del mes de març, torna a Ondara la programació de «cultura segura» emmarcada en la Joia de la Cultura, amb actes i activitats en espais municipals habilitats amb protocols de prevenció del covid-19

El primer esdeveniment serà el teatre del diumenge 7 de març a la Plaça de Bous d’Ondara, amb una obra de teatre per a públic familiar: J.M. Gestió teatral presenta “TEMPUS MAGICUS”, a les 18 hores amb entrada gratuïta.

Per motius de seguretat i aforament, seguint el protocol davant del covid-19, per als actes culturals caldrà reservar l’entrada a la Casa de Cultura o en la nova web de gestió d’esdeveniments locals: www.agendaondara.es

https://www.facebook.com/laveudondara/videos/152695456699793

Publicado en Actualitat, Cultura.