TARDOR DÓNA A L’AJUNTAMENT D’ONDARA DUES LÀMINES DE LES SEUES ÚLTIMES OBRES

L’Alcalde d’Ondara avança que s’ubicaran en el futur Espai Jove perquè la joventut d’Ondara s’aproxime a aquest tipus d’art urbà

18.02.21. L’artista de pintura mural Tardor Roselló (Tardor Graffiti) ha fet donació aquest matí a l’Ajuntament d’Ondara de dues làmines que arrepleguen els seus últims treballs realitzats en aquesta població. La donació ha sigut rebuda per l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, el qual ha avançat que es col·locaran en un suport adequat i s’ubicaran en l’Espai Jove (actualment en construcció) perquè la joventut d’Ondara s’aproxime a aquest tipus d’art urbà que ha aconseguit donar una nova imatge al llit del riu Alberca.

En concret, les làmines mostren les dues últimes creacions a Ondara de Tardor Graffiti, amb sengles murals en el llit de l’Alberca al seu pas pel nucli urbà. La primera va ser realitzada al juliol de 2020, i porta per títol del mural “Atrapada en el temps”. S’ubica al costat del pont del Prado. La segona obra ha sigut realitzada el passat mes de gener de 2021 i el seu títol és “Ofegar les penes”. En aquest cas, està en el llit del riu Alberca a l’altura del Llavador, en la ribera de l’Espai Jove.

José Ramiro ha agraït a Tardor Roselló el detall de realitzar aquesta donació i li ha donat l’enhorabona pel magnífic resultat d’aquestes obres, que embelleixen els nostres paisatges urbans.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.