S’INICIA LA VACUNACIÓ DE LES PERSONES MAJORS DE 90 ANYS, QUE ES DUU A TERME QUAN EL CENTRE DE SALUT D’ONDARA ELS CITA PER TELÈFON

Ondara, 19.02.21. Des del Centre de Salut d’Ondara s’ha informat que les persones majors de 90 anys estan rebent, des d’ahir dijous 18 de febrer, la primera dosi de la vacuna contra la covid-19. Des del Centre de Salut d’Ondara s’està contactant directament per telèfon amb les persones que tenen més de 90 anys i se’ls està citant perquè acudisquen a una hora al Centre de Salut per a administrar-los la vacuna. Posteriorment romanen allí uns minuts per a comprovar que no els causa reaccions adverses.

Des del Centre de Salut d’Ondara es recorda a la ciutadania que no han d’acudir directament allí, a menys que siguen cridats prèviament per telèfon per a citar-los, i que durant els pròxims dies continuarà la campanya de vacunació de majors de 90 anys. Ahir van ser vacunades una trentena de persones i avui una quinzena més.

Publicado en Actualitat, Associacions.