L’AJUNTAMENT D’ONDARA OFERIRÀ A SALUT PÚBLICA ESPAIS COM LA PLAÇA DE BOUS O EL PRADO EN CAS NECESSARI PER A LA VACUNACIÓ MASSIVA

Ondara, 17.02.21. L’Ajuntament d’Ondara posarà a disposició de la Conselleria de Sanitat tots els espais municipals que requerisca per a facilitar la vacunació massiva que està estudiant dur a terme la Generalitat Valenciana, quan es reben les vacunes que està esperant de distintes farmacèutiques.

La Junta de Govern Local celebrada hui a l’Ajuntament d’Ondara ha acordat proposar a Salut Pública la cessió dels espais municipals, en cas de ser necessaris per a la campanya de vacunació massiva contra la covid-19. L’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, ha manifestat la intenció de la corporació de cedir llocs com la Plaça de Bous, el Prado, o qualsevol altre espai públic municipal, tant a l’aire lliure com cobert, posant a disposició de la campanya de vacunació contra la Covid-19 tots els mitjans materials i humans que siguen de competència municipal. L’Alcalde ha recalcat en que aquest oferiment de les instal·lacions inclou l’articulació de dispositius de seguretat necessaris.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.