LA CASA DE CULTURA D’ONDARA ACULL L’EXPOSICIÓ DE FOTOGRAFIA DE LACTÀNCIA MATERNA 2020 FINS AL 26 DE FEBRER

Ondara, 11.02.21. La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Ondara informa que fins al 26 de febrer es pot visitar a la Casa de Cultura l’exposició itinerant del XXIV Concurs Fotogràfic de Lactància Materna 2020, organitzat pel Grup Nodrissa, i que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Ondara.

Aquesta exposició fotogràfica es pot contemplar en horari de 8 a 16 hores a la Casa de Cultura d’Ondara, i mostra les obres presentades a l’edició del 2020 d’aquest concurs comarcal. En la Casa de Cultura d’Ondara se segueix el protocol específic per a evitar la propagació de covid-19.

Cal recordar que el XXV Concurs fotogràfic Lactància Materna Marina Alta 2021 té actualment obert el termini de presentació. Les bases es poden consultar en l’enllaç següent:

Publicado en Actualitat, Cultura.