L’AJUNTAMENT D’ONDARA ESCOMET UNA ACTUACIÓ D’URGÈNCIA PER DESPRENIMENT DE FAÇANA EN EL CANTÓ DE CARRER ROSER AMB SANTÍSSIMA TRINITAT

Ondara, 05.02.21. La Regidoria de Manteniment de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per Miguel Gomis, està duent a terme des de primera hora del matí d’avui divendres 5 de febrer una actuació d’emergència en ple centre del nucli urbà d’Ondara, motivada per despreniments en una façana que podien causar un accident en la via pública.

Es tracta de la façana de l’edifici que fa cantó entre els carrers Roser i Santíssima Trinitat, que consta de tres plantes; la planta baixa acull el Cafè Sendra; la primera planta la ràdio municipal i Casal Jove, i la segona planta un immoble deshabitat.

Ahir, el Regidor del Manteniment, Miguel Gomis, i el d’Urbanisme, Francesc Giner, acompanyats per tècnics municipals, van realitzar una inspecció tècnica d’urgència en l’edifici degut a la perillositat de la façana. Després de comprovar el perill de despreniment i de que caigueren grans peces a la via pública, es va decidir actuar immediatament per a retirar les peces perilloses. Els treballs es porten realitzant des de primera hora d’este matí, i s’espera puguen concloure hui, almenys el més urgent, si bé possiblement continuen el dilluns.

Les tasques d’urgència han comportat la col·locació d’una grua en l’encreuament d’ambdós carrers, així com el tall dels vials al trànsit en aquest encreuament. El pas de vianants s’està permetent amb l’autorització prèvia dels operaris quan alguna persona necessita passar pel carrer Roser.

Des de la Regidoria de Manteniment es prega a la ciutadania i negocis afectats disculpen les molèsties que s’haja pogut causar per aquesta actuació, si bé es remarca que s’ha hagut de realitzar de forma immediata per causes de força major i per a evitar danys.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.