CULMINEN ELS TREBALLS DE MILLORA DE CLIMATITZACIÓ EN LA PISCINA MUNICIPAL D’ONDARA

S’ha aconseguit augmentar la temperatura de l’aigua a un mínim de 30º en els mesos més freds per a millorar el confort dels usuaris

Ondara, 09.02.21. Durant aquestes últimes setmanes, en les que la piscina municipal d’Ondara ha romàs tancada (a causa del tancament de les instal·lacions esportives decretat per la Generalitat des del passat 21 de gener, com a mesura per a evitar la propagació del covid-19), des de l’empresa municipal SINMA Ondara, encarregada de les gestió de la piscina, s’ha aprofitat per a realitzar diverses millores i tasques de manteniment i reparació d’aquesta instal·lació esportiva municipal.

En concret, segons ha explicat el Conseller delegat de SINMA, Francesc Giner, divendres passat 5 de febrer van culminar els treballs de millora de la climatització de la piscina, en les instal·lacions de llanterneria i electricitat, realitzats per una empresa especialitzada (sent la mateixa empresa que en 2006 va realitzar les instal·lacions, i que des de llavors s’encarrega del seu manteniment).

Els treballs d’adequació i millora de les instal·lacions de llanterneria i electricitat en les instal·lacions municipals de la piscina i el pavelló s’han executat amb l’objectiu d’augmentar la temperatura de l’aigua de bany de la piscina a un mínim de 30º, ja que en els mesos d’hivern (novembre, desembre, gener, febrer i març), amb l’anterior sistema de calfament de l’aigua, no s’aconseguia arribar a aquesta temperatura mínima necessària. A més, amb les tasques realitzades s’ha aconseguit incrementar la velocitat de resposta a l’hora d’augmentar la temperatura, atès que fins ara, es tardava massa temps en arribar a la temperatura de confort necessària, amb els consegüents problemes que això causava als usuaris.

Entre les millores que s’aconsegueixen amb les actuacions executades, destaca la reducció del consum elèctric i l’augment de la recirculació de l’aigua per a reduir la seua conductivitat i mantenir-la en els paràmetres correctes. Així mateix, s’ha implantat també un doble sistema de calfament d’aigua que permet un menor desgast dels equips, al mateix temps que garanteix el funcionament del sistema per a mantenir les activitats malgrat possibles avaries.

Quan es permeta la reobertura de les instal·lacions esportives per part de la Generitat Valenciana, els usuaris de la piscina municipal d’Ondara podran gaudir de les millores realitzades.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.