ONDARA MILLORA EL CAMÍ RURAL “CAMÍ DE XÀBIA” EN LA PARTIDA TOSSALS

S’ha canalitzat el barranc, reforçat el marge, i millorat la seguretat viària

Ondara, 01.02.21. L’Ajuntament d’Ondara, a través de la Regidoria de Medi Ambient (dirigida per Pere Picornell) ha dut a terme en els últims dies la millora del Camí Xàbia, que discorre per la partida Tossals. En aquest camí s’ha canalitzat el barranc amb formigó i s’ha reforçat i reparat el marge entre la via i el barranc. A més, s’han col·locat puntals de senyalització per a millorar la seguretat de la circulació viària. L’actuació ha inclòs la col·locació d’un nou espill per a major visibilitat en l’encreuament entre el Camí Vell de Dénia i el camí Xàbia. El Camí Xàbia és habitualment utilitzat per senderistes i caminants, i acull el trànsit dels veïns que van a les casetes o bancals d’aquesta partida rural.

Les obres realitzades estan emmarcades també en el Pla de Pluvials, en incloure la canalització d’una aigüera. Segons ha indicat Pere Picornell, els treballs s’han executat a càrrec del pressupost de pluvials de l’Ajuntament d’Ondara, anualitat 2020, i han comptat amb un pressupost de 12.000 euros.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.