LA REGIDORIA DEL MAJOR D’ONDARA REPRÈN EL PROGRAMA “MENT ACTIVA” AMB ACTIVITATS DES DE CASA

Donada la situació de restriccions per covid-19 i a fi de cobrir la necessitat de les persones majors, s’ha reinventat un format de treball distint

Ondara, 01.02.21. La Regidoria del Major d’Ondara, dirigida per Mª Carmen Velázquez, ha anunciat que a partir d’aquest dimarts 2 de febrer, es reprèn el programa de memòria – ment activa, que s’impartia per part d’aquesta Regidoria al Centre Social, i les sessions presencials del qual es van haver de suspendre per la pandèmia. A pesar de les restriccions per a evitar contagis per covid-19, des de la Regidoria del Major es vol continuar cobrint les necessitats de les persones majors. Per aquest motiu, s’ha reinventat un format de treball distint perquè les persones majors realitzen en els seus domicilis l’activitat en forma de quadern de treball.

El programa està impartit per la tècnica TASOC Tere Fullana, que entregarà el quadern amb les activitats als usuaris els dimarts i dijous, en el mateix horari que tenien de classe presencial, i s’arreplegaran als 15 dies. La tècnica estarà a les dependències del Centre Social per a fer les entregues i arreplegades dels quaderns, i atendrà a les persones usuàries del programa. Des de l’àrea del Major s’està avisant personalment a tots els usuaris de la represa del servei.

btr
Publicado en Actualitat, Ajuntament.