Càritas arreplega a Ondara 25 tones de roba usada l’any 2020

Càritas ha remès a l’Ajuntament d’Ondara l’informe de 2020, en el que es detalla que finalitzat l’any 2020, “salvant el confinament i la irregularitat que ha portat la pandèmia, podem indicar que ha sigut un exercici brillant, hem mantingut tots els llocs de treball, la nostra principal preocupació, i arreplegat 25.282 kg de roba i calçat a Ondara”.

Càritas València en el seu projecte de “persones en risc d’exclusió social”, ha desenvolupat en el transcurs del 2020 les accions següents: Acció Social mitjançant les empreses d’inserció Koopera i Arropa València, han donat treball a cinquanta operaris, del col·lectiu “persones en risc d’exclusió social”. En enguany van ser quinze treballadors d’inserció els que van finalitzar el programa, i en l’actualitat vuit d’ells han accedit al mercat laboral ordinari.

Publicado en Associacions.