COMENÇA EL NOU CURS “ATENCIÓ SOCIOSANITÀRIA A PERSONES DEPENDENTS EN INSTITUCIONS SOCIALS” QUE IMPARTEIX L’AJUNTAMENT D’ONDARA

14 alumnes es formen en atenció sociosanitària per a tindre una professió en el sector de l’atenció social

Ondara, 01.02.21. L’Ajuntament d’Ondara ha començat a impartir el nou curs de formació “Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials”. Aquest curs correspon al nivell de certificat de professionalitat II, i s’imparteix a Ondara gràcies a la subvenció tramitada per l’ADL -AFIC d’Ondara, segons han donat a conèixer des de les Regidories de Formació (que dirigeix Mar Chesa) i d’Atenció Social (que dirigeix Mª Carmen Velázquez).

Es tracta d’una ajuda de la Generalitat Valenciana – Labora -Servei Valencià d’Ocupació i Formació per un total de 37.044 euros, que sufragarà el personal docent i material necessari per a realitzar el curs. El curs té una durada de 490 hores (es va iniciar el dia 22 de gener i finalitzarà el proper 30 de juny de 2021). Aquest programa s’imparteix a la Casa de Cultura d’Ondara en horari de 16 a 20:30 hores de dilluns a divendres.

14 alumnes estan cursant aquest programa, formant-se en aquesta especialitat per a tindre una professió en el sector de l’atenció social, que correspon a un nivell de certificat de professionalitat II. El curs s’està impartint de forma presencial per a 10 alumnes, i de forma virtual per 4 alumnes.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.