ONDARA HABILITA EL TELÈFON 677996948 D’AJUDA A LA CIUTADANIA DAVANT DEL COVID

Es reconverteix el Telèfon del Major en un telèfon per a, en cas necessari, ajudar a fer que qualsevol persona afectada per confinaments, quarantenes i hospitalitzacions puga cobrir les seues necessitats bàsiques

Ondara, 28.01.21. L’Ajuntament d’Ondara ha decidit reconvertir el Telèfon del Major 677996948 (posat en marxa el passat mes de març 2020 per a atendre les persones majors que a causa de les seues circumstàncies no pogueren cobrir les seues necessitats bàsiques mentre durara el confinament pel coronavirus) en un Telèfon d’ajuda a la ciutadania davant del covid-19.

En aquest telèfon, 677996948 , personal de l’Ajuntament d’Ondara atendrà les cridades, i s’encarregarà de coordinar la forma d’ajudar-los. Per a això, hi ha un cos de persones voluntàries que realitzaran les tasques que requerisquen les persones que necessiten aquesta ajuda.

S’ha decidit posar a disposició de tota la ciutadania d’Ondara aquesta ferramenta, el Telèfon d’ajuda enfront del covid-19, ja que en l’actualitat hi ha moltes persones que estan confinades o en quarantena, per ser positius per covid-19 o per ser contactes directes, i aquestes persones han de romandre en les seues cases. També hi ha persones que requereixen hospitalització i necessiten que algú els tire una mà en determinades qüestions. Per a aquelles persones que estiguen soles o no tinguen una altra forma d’aconseguir ajuda, s’ha posat en marxa aquest servei, que podrà ser utilitzat per a múltiples necessitats: comprar aliments, acudir a la farmàcia a per medicines, realitzar gestions o tràmits que requerisquen ser presencials, traure a passejar les mascotes…

Des de l’Ajuntament d’Ondara es fa una crida a la població perquè faça un ús responsable d’aquest servei, que és exclusiu per a persones que realment ho necessiten. Cal destacar que des d’aquest telèfon es continuarà atenent, com fins ara, a totes les persones majors que ho necessiten.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.