ES POSPOSA A FEBRER DE 2022 LA IV TROBADA D’EDUCACIÓ INFANTIL A LA MARINA ALTA PREVISTA PER AL 13 DE FEBRER A ONDARA

Les noves mesures arreplegades al decret del Consell del 25 de gener, sumat als danys patits pel pavelló degut al fort vent del passat 22 de gener, han motivat la cancel·lació de l’esdeveniment d’enguany, promogut per la Regidoria d’Educació d’Ondara

Ondara, 27.01.21. La Regidora d’Educació d’Ondara, Mar Chesa, ha informat hui de la cancel·lació de la IV Trobada d’Educació Infantil a la Marina Alta, prevista per al dissabte 13 de febrer de 2021 a l’Auditori Municipal d’Ondara i al Pavelló Municipal. Aquesta Trobada es posposa amb la intenció de celebrar-la al febrer de 2022.

Les noves mesures decretades per la Generalitat Valenciana el passat 25 de gener de 2021, entre les que s’inclou la limitació de les reunions a un màxim de 2 persones en espais públics fins al 15 de febrer, sumat a l’estat del pavelló municipal (danyat per les fortes ratxes de vent del passat 22 de gener, que van provocar la caiguda de planxes laterals d’aquesta instal·lació), han motivat que s’haja de cancel·lar aquest esdeveniment per causes de força major.

La IV Trobada d’Educació Infantil a la Marina Alta anava a realitzar-se el dissabte 13 de febrer al matí a l’auditori, dirigida especialment al professorat de l’etapa de 0 a 6 anys, i estava complementada a la vesprada amb un taller musical dirigit a les famílies, que anava a fer-se al pavelló municipal. Les Jornades comptaven amb la presència de la Dàmaris Gelabert, coneguda compositora i cantant de tota mena de cançons infantil.

Les persones que van realitzar la inscripció rebran automàticament la quantitat abonada en la targeta amb què van fer el pagament, sense necessitat de realitzar cap altre tràmit.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.