LA IV TROBADA D’EDUCACIÓ INFANTIL A LA MARINA ALTA TINDRÀ LLOC A L’AUDITORI MUNICIPAL D’ONDARA EL 13 DE FEBRER SI LA SITUACIÓ PEL COVID HO PERMET

Per la vesprada es realitzarà el Taller Musical per a famílies al Pavelló

Ondara, 21.01.21. La Regidora d’Educació d’Ondara, Mar Chesa, ha presentat hui, acompanyada pel Tècnic de Joventut, Pedro Gil, la IV Trobada d’Educació Infantil a la Marina Alta, que s’impartirà el dissabte 13 de febrer a l’Auditori Municipal d’Ondara, sempre que la situació epidemiològica ho permeta i no supose un risc per a la seguretat i la salut de les persones. Si per a eixa data s’han relaxat les mesures restrictives per a frenar els contagis per covid-19, se celebrarà aquesta trobada al matí a l’auditori, dirigida especialment al professorat de l’etapa de 0 a 6 anys, i que estarà complementada a la vesprada amb un taller musical dirigit a les famílies que es farà al pavelló municipal. La IV Trobada d’Educació Infantil a la Marina Alta està organitzada per la Regidoria d’Educació d’Ondara, dirigida per Mar Chesa, i compta amb la col·laboració en l’organització dels departaments de Serveis Socioculturals i a la Comunitat de l’IES Xebic d’Ondara; de l’Escola Infantil Municipal d’El Verger, i l’Escola Infantil Municipal Joaquina Gavilà d’Ondara.

Les Jornades compten amb la presència de la Dàmaris Gelabert, coneguda compositora i cantant de tot mena de cançons infantil. Pel matí, es proposa per al professorat de 0 a 6 anys la IV Jornada d’Educació Infantil a la Marina Alta amb el títol Estimulació Musical Totsona, per Dàmaris Gelabert. Es realitzarà de 9 a 14 hores a l’Auditori Municipal, amb un aforament limitat a 90 persones, i seguint sempre els protocols anti-covid de l’auditori. El Mètode d’Estimulació Musical Totsona és un mètode d’estimulació musical creat per la Dàmaris Gelabert per a l’etapa de 0 a 6 anys que es fonamenta en dos principis: la música és el primer llenguatge i la cançó és un canal de comunicació afectiva i una estratègia educativa. El preu de la inscripció és de 5 euros, i per a obtindre més informació, fer la inscripció i el pagament, cal fer-ho via online al web www.agendaondara.es des del dissabte 23 de gener fins al dijous 11 de febrer.

El mateix dissabte 13 de febrer a la vesprada, s’impartirà, dins de la Jornada, el Taller Musical Totsona per a Famílies. En aquest cas, se celebrarà al pavelló municipal amb dos passes, amb un màxim de 25 famílies per passe. A les 16.30 hores per a famílies amb xiquets/tes de menys de 2 anys i a les 18.30 hores per a famílies amb xiquets/tes a partir dels 2 anys. Aquest taller musical és una trobada pràctica amb pares, mares, xiquets i xiquetes on cantaran i jugaran junts a partir de cançons pensades especialment per a l’etapa de 0 a 6 anys, les quals estimulen el desenvolupament global de l’infant, i que ajudaran a establir pautes pel que fa als hàbits i les rutines diàries, alhora que reforçaran el vincle afectiu. La inscripció es fa per família amb el nom i data de naixement del xiquet/a. En cas de germans/es, poden anar tots junts al mateix horari. Es recomana que si el més gran ja té 3 o més anys, vinguen al grup de grans (el de les 18.30 hores) tota la família. Les entrades estaran disponibles a partir del dissabte 23 de gener, al preu de 20 euros per família. Més informació i compra d’entrades en www.agendaondara.es

Publicado en Actualitat, Ajuntament.