L’AJUNTAMENT D’ONDARA INFORMA SOBRE LES NOVES MESURES ADOPTADES PER A EVITAR LA PROPAGACIÓ DEL COVID, VIGENTS DES DEL 21 DE GENER EN EDIFICIS I DOTACIONS MUNICIPALS

21.01.21. Des de l’Ajuntament d’Ondara s’han comunicat avui les noves mesures que seran aplicables des d’aquest 21 de gener de 2021 a les instal·lacions, edificis i dotacions municipals d’Ondara, donada l’actual situació de contagis i l’alta incidència de casos per covid-19 a Ondara i en la comarca. Es tracta d’una bateria de mesures sanitàries davant l’actual situació sanitària, que recomana romandre a casa i cuidar-se. Així, des del 21 de gener i fins a nou avís, es reafirma la recomanació a Ondara de l’atenció telemàtica i telefònica, i demanar cita prèvia abans de desplaçar-se als edifici municipals, per exposar-se el menys possible. En aquest sentit, l’horari i disponibilitat dels edificis i dotacions municipals és la següent:

 • AJUNTAMENT D’ONDARA: horari de 9.00-14.00 hores. Atenció telefònica i Telemàtica. Atenció presencial amb cita prèvia al telèfon: 965766000
 • EDIFICI CENTRE SOCIAL: Tancat
 • MASSMA: Atenció telefònica. Atenció presencial amb cita prèvia al telèfon: 965587667
 • UDP (Unió de Pensionistes): Suspesa l’atenció presencial.
 • EDIFICI CASA DE CULTURA: horari de 8.00-16.00 hores.
 • BIBLIOTECA: horari de 8.00-16.00 hores.
 • SALA D’ESTUDI: horari de 8.00-16.00 hores.
 • CENTRE INFORMACIÓ JUVENIL: Atenció telemàtica. Atenció presencial amb cita prèvia al telefon: 667.94.97.02
 • PAVELLÓ: Tancat (No s’atendrà presencialment a les visites de la tècnica d’esports)
 • POLIESPORTIU: Tancat
 • PISCINA: Tancada
 • CIRCUIT PUMPTRACK: Tancat
 • CIRCUIT CALISTÈNIA: Tancat

D’altra banda, des de l’Ajuntament d’Ondara es recorda que continua funcionant el telèfon del major, per tal de que les persones majors isquen de casa el menys possible: 677996948. A més a més, es recorda d’altra banda la suspensió d’ actes culturals, festius, i activitats esportives, que ja està duent-se a terme. Els parcs públics romanen oberts, i el dilluns 11 de gener es va realitzar una nova fumigació per a més seguretat. També, davant del nou decret de la Generalitat Valenciana que s’aplica des d’aquest 21 de gener de 2021, s’informa que el departament de Seguretat Ciutadana va a posar èmfasi i revisar el compliment de la normativa de tancament de la hostaleria, control de mascaretes, horari de toc de queda i reunions en via publica.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.