L’EXPOSICIÓ ITINERANT SOBRE L’ESCRIPTORA CARMELINA SÁNCHEZ CUTILLAS ES POT VISITAR FINS AL 22 DE GENER A LA CASA DE CULTURA D’ONDARA

Ondara, 19.01.21. Des de la Biblioteca Municipal d’Ondara s’informa que fins a aquest divendres 22 de gener es pot visitar a la Casa de Cultura d’Ondara l’exposició “Des de les fronteres del silenci”, Obra i vida de Carmelina Sánchez Cutillas”, anomenada «Escriptora de l’any 2020» per l’Acadèmia Valenciana de la Llengua (AVL).

Es tracta d’una mostra itinerant composta per 12 panells en què es reflectix la seua trajectòria literària, per a difondre la seua obra i donar a conèixer-la. Carmelina Sánchez Cutillas està considerada com una de les grans escriptores valencianes del segle XX. Carmelina Sánchez Cutillas (Madrid, 1927 – València, 2009), gran escriptora, investigadora i intel·lectual del segle XX, va pertànyer a la generació literària dels 50, junt a escriptors com Vicent Andrés Estellés o Joan Fuster. Dona d’exquisida sensibilitat i àmplia formació cultural, va expandir les seves inquietuds intel·lectuals al terreny de la creació literària com a poetessa i novel·lista. Enamorada de la vida, del coneixement i de les paraules, es va rebel·lar sempre contra la submissió lingüística, el totalitarisme ideològic i discriminació de gènere.

L’exposició “Des de les fronteres del silenci” s’ha ubicat al Hall de la Casa de Cultura d’Ondara, amb ventilació constant, portes i finestres obertes, i se segueixen totes les mesures dins del protocol de la Casa de Cultura per a prevenir contagis per Covid-19. Es pot visitar del 18 al 22 de gener de 9 a 14 i 16:30 a 20 hores.

Qui estiga interessat i desitge un llibre sobre l’escriptora, pot demanar-ho de forma gratuïta a la Biblioteca Municipal d’Ondara, en la planta superior de la Casa de Cultura.

Publicado en Actualitat, Cultura.