LA REGIDORIA DE FESTES I TRADICIONS D’ONDARA INFORMA DE l’AJORNAMENT DELS CONCERTS DE MIG ANY DE SANT JAUME 2021

En el cas de ser possible la seua celebració, degut a la relaxació de les mesures restrictives per a frenar la pandèmia, se celebrarien el 27 de febrer, en compte d’aquest 23 de gener tal com estava previst

Ondara, 20.01.21. El Regidor de Festes i Tradicions d’Ondara, Miguel Gomis, ha anunciat que la intenció del seu departament és celebrar finalment el dissabte 27 de febrer els concerts del Mig Any de Sant Jaume, sempre que la situació sanitària per la pandèmia ho permeta i no suposen un risc per a la seguretat i la salut de les persones.

Els concerts de Prozac Soup i de Mafalda estaven prevists per a aquest dissabte 23 de gener i es van haver d’ajornar per les restriccions decretades en passat 5 de gener per a fer front al covid-19. La nova data per a commemorar el Mig Any de Sant Jaume seria el 27 de febrer, amb horari dels concerts a partir de les 19 hores, a la plaça de bous d’Ondara. Miguel Gomis confia en que tot vaja bé i puga dur-se a terme aquesta festa.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.