ATENCIÓ: EL COMENÇAMENT DE L’ACTIVITAT DE LES ESCOLES ESPORTIVES MUNICIPALS D’ONDARA S’AJORNA FINS AL 31 DE GENER

Ondara, 12.01.21. La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per Mar Chesa, informa que les Escoles Esportives Municipals d’Ondara, en les seues diferents modalitats, tornaran a l’activitat a partir del dia 31 de gener, en compte de l’11 de gener com estava previst en un principi.

Seguint les recomanacions de Salut Pública, i a causa de l’elevat nombre de casos covid-19 a Ondara i a la comarca (Ondara té hui una incidència acumulada per 100.000 habitants de 826,81) es pretén evitar la concentració de persones, i per això s’ha optat per ajornar la tornada a les escoles esportives municipals.

Per tant, no hi haurà entrenaments fins al 31 de gener, i els partits prevists tant dins com fora de casa, segons el calendari de les diferents lligues, també queden ajornats per a més endavant.

Des de l’Ajuntament d’Ondara s’ha fet una crida a la responsabilitat i a la consciència de la ciutadania, així com al respecte de les mesures establides, per a contindre el contagi.

Publicado en Actualitat, Esports.