DEMÀ ES POSARÀ LA VACUNA ALS RESIDENTS I PERSONAL DE LA RESIDÈNCIA D’ONDARA

Aquest dissabte 9 de gener es va a vacunar al 100% de les persones residents i personal laboral de la Residència Mare de Déu de la Soledat d’Ondara, en total 40 persones

Ondara, 08.01.21. Demà dissabte 9 de gener començaran a subministrar-se les vacunes contra la Covid-19 en la Residència Mare de Déu de la Soledat d’Ondara. Serà demà a partir de les 8:30 hores quan s’administre la primera vacuna, i al llarg del dia està previst vacunar tant les persones residents com al personal del centre.

En total, s’administrarà la vacuna a 40 persones, com ha detallat aquest matí la directora de la Residència Mare de Déu de la Soledat d’Ondara, Paqui Ferrando, la qual ha destacat que estan tots “il·lusionats i impacients” per rebre la vacuna, perquè “és el punt de partida per a tornar a la normalitat que tant necessiten”.

Després d’explicar a les persones residents el procés i els detalls sobre la vacuna, s’ha requerit als residents o als seus tutors (en cas necessari) un consentiment informat per a vacunar-se, i en principi es van a vacunar el 100% dels residents i personal laboral de la Residència d’Ondara.

La directora del centre ha donat a conèixer que han tingut un cas positiu en les últimes setmanes entre els treballadors. Es van posar tots els protocols en marxa i es van fer PCRs a tots els treballadors i residents, i tots han eixit negatius. Per tant, demà es realitzarà la vacunació amb normalitat.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.