ELS REIS MAGS VAN RECÓRRER ELS CARRERS D’ONDARA

Els Reis Mags van passar per molts carrers d’Ondara perquè els xiquets i xiquetes els pogueren veure sense eixir de casa, des dels seus balcons i terrasses, evitant el contacte i la concentració de persones

Ondara, 07.01.21. Encara que enguany la pandèmia ha obligat a fer les coses de forma diferent, els xiquets i xiquetes d’Ondara van poder gaudir, la vesprada del dimarts 5 de gener, des dels seus propis domicilis, de la visita de Reis Mags a Ondara, organitzada per la Regidoria de Festes i Tradicions de l’Ajuntament d’Ondara, que dirigeix Miguel Gomis, que va comptar amb la col·laboració de la Comissió Soledat, els júniors MD d’Ondara, l’Associació de Carreters i Cavallistes d’Ondara, Protecció Civil i Policia Local.

La visita dels Reis Mags a Ondara es va efectuar amb les mesures de seguretat i seguint els protocols per a evitar contagis per Covid-19. Els Reis Mags van passar per molts carrers d’Ondara (incloent Pamis) perquè els xiquets i xiquetes els pogueren veure sense eixir de casa, des dels seus balcons i terrasses, evitant el contacte i la concentració de persones en un mateix espai.

L’arribada a Ondara de Ses Majestats els Reis Mags d’Orient va començar a les 17:30 hores i es va prolongar fins a les 19 hores. Melcior, Gaspar i Baltasar, muntats en carruatge (per cortesia de l’Associació de Carreters i Cavallistes d’Ondara), van recórrer pràcticament tots els carrers d’Ondara, i van culminar la seua visita pujant a l’Ajuntament d’Ondara, on van llançar un missatge via Facebook a tots els xiquets i xiquetes d’Ondara.

En la seua visita a l’Ajuntament d’Ondara, van ser rebuts per l’Alcalde, José Ramiro, i el Regidor de Festes i Tradicions, Miguel Gomis. A més, els Reis Mags van visitar la Residència Mare de Déu de la Soledat d’Ondara, portant la màgia i il·lusió a les persones residents.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.