L’AJUNTAMENT D’ONDARA CONTRACTA DURANT 6 MESOS A 3 PERSONES MAJORS DE 30 ANYS GRÀCIES A LA SUBVENCIÓ DE 30.992 EUROS DEL PROGRAMA “AVALEM EXPERIÈNCIA”

La ajuda del Labora -Servei Valencià d’Ocupació i Formació es destina a la contractació de tres persones desocupades d’almenys 30 anys que com a conseqüència de la conjuntura derivada del Covid-19 estiguen a l’atur

Ondara, 08.01.21. L’Ajuntament d’Ondara, per mitjà de l’ADL-AFIC d’Ondara, ha gestionat i aconseguit la concessió d’una ajuda de la Generalitat Valenciana – Labora -Servei Valencià d’Ocupació i Formació per un total de 30.992,72 euros, que seran destinats a la contractació de persones desocupades d’almenys 30 anys que, com a conseqüència de la conjuntura derivada del Covid-19, estiguen a l’atur. En concret, s’han contractat a 3 persones majors de 30 anys (dins del programa Avalem Experiència), per a prestar els seus serveis en les instal·lacions i dependències municipals d’Ondara durant 6 mesos amb jornada completa.

Les tres persones han sigut seleccionades pel Labora -Servei Valencià d’Ocupació i Formació per a cobrir els llocs de treball per als quals s’ha concedit la subvenció, amb un contracte de 6 mesos de duració, a jornada completa. Les persones contractades són 2 conserges per a instal·lacions municipals (per al controls d’accessos, desinfecció, etc) i 1 persona per a la neteja i desinfecció d’edificis públics.

Publicado en Actualitat, AFIC, Ajuntament.