EL COMENÇAMENT DE L’ACTIVITAT DE LES ESCOLES ESPORTIVES MUNICIPALS D’ONDARA S’AJORNA FINS A L’11 DE GENER

Ondara, 05.01.21. La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per Mar Chesa, informa que les Escoles Esportives Municipals d’Ondara, en les seues diferents modalitats, tornaran a l’activitat a partir del proper dilluns 11 de gener, en compte d’aquest dijous 7 de gener com estava previst en un principi.

Seguint les recomanacions de Salut Pública, i a causa de l’elevat nombre de casos covid-19 a Ondara i a la comarca, es pretén evitar la concentració de persones i per això s’ha optat per ajornar uns dies la tornada a les escoles esportives municipals.

Per tant, no hi haurà entrenaments fins a la pròxima setmana, i els partits prevists per a aquest cap de setmana (9 i 10 gener 2021,tant dins com fora de casa) segons el calendari de les diferents lligues, també queden ajornats per a més endavant.

Publicado en Actualitat, Esports.