L’AJUNTAMENT D’ONDARA CONTRACTA DURANT 1 ANY A 2 JOVES MENORS DE 30 ANYS GRÀCIES A LA SUBVENCIÓ DE 22.600 EUROS EN EL MARC DEL SISTEMA DE GARANTIA JUVENIL

Dilluns que ve 28 de desembre començaran a treballar per a l’Ajuntament

Ondara, 23.12.20. L’Ajuntament d’Ondara, per mitjà de l’ADL-AFIC d’Ondara, ha gestionat i aconseguit la concessió d’una ajuda de la Generalitat Valenciana – Labora -Servei Valencià d’Ocupació i Formació per un total de 22.665,45 euros, que seran destinats a la contractació de 2 joves menors de 30 anys (dins del programa del Sistema de Garantia Juvenil EMPUJU 2020), per a prestar els seus serveis en les instal·lacions i dependències municipals d’Ondara durant un any.

Aquest matí s’ha celebrat a l’Ajuntament d’Ondara, amb la presència de la Regidora de Personal i d’Hisenda, Raquel López, la reunió organitzativa amb les dues persones que han sigut seleccionades pel Labora -Servei Valencià d’Ocupació i Formació per a cobrir els llocs de treball per als quals s’ha concedit la subvenció, atès que dilluns que ve 28 de desembre començaran a treballar a Ondara, amb un contracte de 12 mesos de duració, a jornada completa.

Una de les persones seleccionades estarà com a peó d’obra en la brigada municipal i l’altra és una auxiliar administrativa que donarà suport a l’atenció al ciutadà. La contractació va des del dia 28 de desembre de 2020 fins al 27 de desembre de 2021.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.