DAVID POSTIGUILLO AMB LA SEUA OBRA “LA SOTANA DE PIGMALIÓ” GUANYA EL IV PREMI DE COMPOSICIÓ PER A DOLÇAINA I PIANO FESTACARRER D’ONDARA

L’expulsió Morisca” del compositor Daniel Iborra va obtindre el premi del públic

Ondara, 14.12.20. El compositor David Postiguillo, de Manuel (València), va obtindre dissabte passat 12 de desembre el primer premi del “IV Premi de Composició per a dolçaina i piano Festacarrer d’Ondara” dotat econòmicament amb 1.250 euros per la seua peça “La Sotana de Pigmalió”. Postiguillo, que ja va obtindre aquest mateix premi en l’edició anterior amb l’obra “Valencianies”, va presentar una peça arriscada i virtuosa que, en mans de l’experimentat duet format pel dolçainer Josep Alemany i el pianista David González, va fer les delícies del públic que es va congregar a la Casa de Cultura d’Ondara (complint sempre els protocols establits en aquest edifici municipal i les mesures de seguretat i aforament per a prevenir contagis per covid-19).

D’altra banda, la peça “L’expulsió Morisca” del compositor Daniel Iborra va obtindre el premi del públic, dotat amb 500 euros, que va ser sufragat per la “Federació Valenciana de Dolçainer/res i Tabaleters/res”.

El jurat del IV Premi de Composició per a dolçaina i Piano “Festacarrer d’Ondara”, convocat per l’Ajuntament d’Ondara, va estar integrat per Víctor Vallés, Josep Alemany, David González i la Regidora de Cultura de l’Ajuntament d’Ondara, Raquel Mengual. El Premi de Composició per a dolçaina i piano d’Ondara, que enguany compleix la seua 4a edició, és un certamen de composició musical únic per les seues característiques, en tractar-se de composicions originals per a la dolçaina i el piano. En aquesta edició s’ha atorgat per primera vegada el premi del públic (dotat amb 500 euros i concedit per la Federació Valenciana de Dolçainers i Tabaleters), a través de votacions in situ en la mateixa presentació de dissabte passat. El primer premi, de 1.250 euros, ha sigut concedit per l’Ajuntament d’Ondara. Des de l’organització del certamen s’ha remarcat que l’elevat nivell de les obres presentades han fet molt difícil la decisió del jurat.

Publicado en Actualitat, Cultura.