LA UNIÓ DE PENSIONISTES D’ONDARA REPARTIRÀ LES CAIXES DE NADAL ELS DIES 15 I 16 DE DESEMBRE AL PRADO

La Unió de Pensionista d’Ondara (U.D.P. Ondara) informa que els dies 15 i 16 de desembre de 2020 es durà a terme el repartiment de les caixes de Nadal per als associats en l’edifici del Prado, en horari de 10 a 13 hores i de 16 hores fins a acabar el repartiment de caixes. En eixes mateixes dates també es procedirà al pagament de les quotes de la U.D.P. Ondara.

El repartiment de les caixes nadalenques es realitzarà al Prado, on es pot aplicar el protocol especial per a previndre contagis per covid-19. Com mesures de seguretat, només es permetrà l’accés de dues persones de forma simultània; és obligatori l’ús de mascaretes; s’hauran d’higienitzar mans i peus en entrar; i no es podrà romandre dins del recinte una vegada rebuda la caixa.

Publicado en Actualitat, Associacions.