L’ESPECTACLE MUSICAL PER A MAJORS “EL DESPERTAR DE UN RUISEÑOR”, TOT UN ÈXIT

L’objectiu era proporcionar una alternativa d’oci i cultural “segura” per a les persones majors d’Ondara

Ondara, 09.12.20. La Regidoria del Major de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per Mª Carmen Velázquez, va oferir ahir dimarts 8 de desembre (coincidint amb el festiu nacional, Dia de la Immaculada Concepció), un espectacle musical gratuït per a persones majors en l’Auditori Municipal Valerià Gil d’Ondara. L’espectacle, amb música en directe i ball, va ser tot un èxit i va agradar molt als assistents, que van eixir molt contents. L’objectiu d’aquesta iniciativa, com ha detallat Mª Carmen Velázquez, era proporcionar una alternativa d’oci i cultural “segura” per a les persones majors d’Ondara.

Unes 80 persones van assistir ahir com a públic a aquest musical, complint totes les mesures d’higiene, aforament i separació, en aplicació del protocol per a prevenció de contagis per covid-19; així com les respectives mesures a l’entrada i l’eixida de l’esdeveniment, celebrat a l’Auditori, que disposa d’un protocol especial.

L’espectacle que es va oferir als majors va ser “El Despertar de un ruiseñor”, amb actuacions musicals de “Luis Mariano i La Zarzuela”, a càrrec de Saray García, soprano, i Pasqual Andreu, tenor; un pianista, i una parella de ball. Es tracta de la primera vegada que s’oferia aquest espectacle per part dels artistes, que van agrair a l’Ajuntament d’Ondara la seua aposta per aquest espectacle per a continuar oferint una “cultura segura” en aquests temps, malgrat la pandèmia.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.