L’ADL – AFIC D’ONDARA INFORMA DEL NOU CURS “ATENCIÓ SOCIOSANITÀRIA A PERSONES DEPENDENTS EN INSTITUCIONS SOCIALS” QUE VA A IMPARTIR L’AJUNTAMENT D’ONDARA

Si vols formar-te en atenció sociosanitària i obtindre un nivell de Certificat de professionalitat II per a tindre una professió en el sector d’atenció social, pots informar-te a l’Adl Ondara 965766250 o al correu adl@ondara.org

Ondara, 30.11.20. L’ADL -AFIC d’Ondara informa del nou curs de formació que l’Ajuntament d’Ondara va a impartir: “Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials”. Aquest curs correspon al nivell de certificat de professionalitat II.

Té una durada de 490 hores i les persones interessades poden obtindre tota la informació a l’ADL-AFIC d’Ondara, tel: 965766250 o al correu electrònic: adl@ondara.org

Publicado en Actualitat, AFIC.