PATRIMONI VA OFERIR VISITA TURÍSTICA GUIADA EL CAP DE SETMANA A DESTACATS ELEMENTS ARQUITECTÒNICS D’ONDARA

Ondara, 25.11.20. Aquest cap de setmana, des de la Regidoria de Patrimoni de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per Raquel López, es va tornar a oferir la visita turística guiades a elements arquitectònics patrimonials del nucli urbà d’Ondara, complementant així les propostes comercials, culturals i gastronòmiques de la Fira d’Ondara 2020, amb una proposta també patrimonial i arquitectònica.

La visita, que va comptar amb la participació d’una dotzena de persones, es va efectuar el diumenge 22 de novembre, amb eixida des del Moll del Prado. La visita guiada va recórrer llocs com el Prado, Font de la Carxofa, el Convent i Claustre de l’Ajuntament, Casa de Cultura, l’antic Palau Castell, Torre del Rellotge, Trinquet, Casa del Mayorazgo, Església, i Llavador. La visita, que va estar guiada per Valeria Mengual, va servir per a conèixer un poc més del poble: com s’havia construït el Prado, el convent dels Franciscans Mínims i la repoblació; el vessant lúdic i social del Llavador… Van fer una ruta agradable i curiosa, que va ser del grat de les persones participants. En la visita es van seguir tots els protocols i mesures de seguretat enfront del covid-19.

D’altra banda, des de la Regidoria de Patrimoni es recorda que la Torre del Rellotge, declarada BIC i recentment posada en valor per a fer-la visitable, romandrà oberta al públic encara el pròxim cap de setmana, 28 i 29 de novembre en horari matutí.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.