ONDARA LLANÇA LA CAMPANYA “MÉS ENLLÀ DELS COLPS” PER A VISIBILITZAR LES VIOLÈNCIES MÉS ENLLÀ DE LA FÍSICA

S’han distribuït els cartells de la campanya en espais públics i comerços locals

Ondara, 25.011.20. La Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per Raquel Mengual, i la Comissió d’Igualtat d’Ondara, van presentar ahir en la Casa de Cultura la campanya que s’ha elaborat enguany coincidint amb la commemoració del 25 de novembre, Dia Internacional contra la Violència Masclista.

La campanya es titula “ Més enllà dels colps” i ha sigut dissenyada per l’artista feminista Vero McClain. Amb aquesta campanya, composta de diferents cartells que s’han distribuït pel municipi, es pretén visibilitzar aquelles violències que van més enllà de la violència física, com la violència econòmica, sexual, psicològica o la violència familiar, posant el focus en aquest cas en l’agressor.

La campanya “Més enllà dels colps” s’ha distribuït pels mupis ubicats en espais públics, i s’està distribuint també pels comerços d’Ondara, que fan d’aliats en aquest cas per a acabar amb la xacra de la violència masclista.

Publicado en Actualitat, Cultura.