MINUT DE SILENCI ENFRONT DE L’AJUNTAMENT D’ONDARA EN COMMEMORACIÓ DEL 25 DE NOVEMBRE

Ondara, 25.11.20. Hui dimecres 25 de novembre, l’Ajuntament d’Ondara s’ha adherit a la convocatòria de la Delegació del Govern contra la violència de gènere, amb motiu de la commemoració del 25 de novembre, Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra les Dones, per les assassinades i per les supervivents.

Després de les paraules de la Regidora d’Igualtat, Raquel Mengual, recordant a totes les víctimes, s’ha guardat un minut de silenci enfront de l’Ajuntament d’Ondara. En l’acte han participat membres de la corporació, veïns i veïnes del poble, treballadors municipals, així com part de l’alumnat del col·legi Sanchis Guarner que està realitzant hui una visita pel recorregut “Dones que deixen rastre” de la Regidoria d’Igualtat.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.