L’AJUNTAMENT D’ONDARA CONCEDEIX AJUDES DIRECTES PER VALOR DE 39.321 EUROS PER A 46 AUTÒNOMS AFECTATS PEL COVID-19, DINS DEL PLA DE REACTIVACIÓ ECONÒMICA LOCAL

Les ajudes, emmarcades en la campanya “Activa el mode Ondara”, ascendeixen a un màxim de 2.000 per beneficiari (quedaven exclosos els receptors de l’ajuda de la Generalitat per Covid-19)

Ondara, 23.11.20. L’Ajuntament d’Ondara ha aprovat en Junta de Govern Local la concessió directa d’ajudes a les persones autònomes i xicotetes empreses per a fer front als efectes originats pel Covid-19, segons les bases publicades el passat 1 de setembre. En total, són 46 les persones treballadores per compte propi o xicotetes empreses a què se’ls ha concedit l’ajuda, que va de 70 euros a un màxim de 2.000 euros (s’ha subvencionat en funció de les despeses justificades per cada persona sol·licitant). La quantia de la subvenció concedida per l’Ajuntament d’Ondara a autònoms i PIMES ascendeix a un total de 39.321 euros, subvencionada, en gran part, per la Diputació Provincial d’Alacant.

Aquestes ajudes, com recorda l’Alcalde d’Ondara i responsable de l’àrea de Promoció Econòmica, José Ramiro, estan emmarcades en el Pla de Reactivació Econòmica aprovat per l’Ajuntament d’Ondara, i s’engloben en la campanya d’Ondara Activa: “Activa el mode Ondara”, amb la que des de l’Ajuntament d’Ondara es pretén ajudar als autònoms i Pimes locals a pal·liar els efectes de la pandèmia. Aquesta ajuda local és un complement per a aquells que no van accedir a l’ajuda autonòmica per a autònoms convocada per la Generalitat el passat mes d’abril (la subvenció local no era compatible amb haver rebut la subvenció autonòmica).

Publicado en Actualitat, Ajuntament.