ATENCIÓ: PRECAUCIÓ EN L’ACCÉS A L’AUTOPISTA EN ROMANDRE TANCAT L’ACCÉS DIRECTE DES D’ONDARA PER LES OBRES DEL NOU RAMAL

Ondara, 23.11.20. Des de l’Ajuntament d’Ondara, la Regidoria de Serveis, dirigida per Pere Picornell, ha informat de l’estat de les obres de l’accés des de la CV-725 cap al sud (en direcció Alacant, Pedreguer, Gata, Xàbia…), amb la retirada del peatge de l’AP-7, i ha demanat precaució, els pròxims dies, als conductors que vagen a agafar l’autopista accedint des d’Ondara.

El motiu és que des d’ara, i durant les pròximes setmanes, romandrà tancat l’accés direcció des d’Ondara fins a l’autopista per les obres, de manera que per a accedir a l’autopista caldrà fer-ho des de la direcció Alacant. Per a això, les persones que vagen des de València-Ondara, hauran d’agafar la desviació cap a Dénia, i tornar a incorporar-se com si vingueren des d’Alacant. L’accés provisional per les obres està degudament indicat i senyalitzat, amb els senyals grocs d’obra, i es pot accedir des d’Ondara a l’autopista sense cap problema, però cal prestar atenció al canvi de senyalització temporal.

Cal indicar que l’eliminació de l’accés des de la CV-725 cap al sud (en direcció Alacant, Pedreguer, Gata, Xàbia…), amb la retirada del peatge de l’AP-7, ha suposat la realització d’unes obres per a donar solució a aquest accés, que van començar a l’estiu, per part del Ministeri de Foment. Els treballs consisteixen en la realització del ramal que falta perquè els vehicles que vinguen des de l’est (Dénia) puguen anar cap al sud (direcció Pedreguer – Alacant), i que consisteix a crear la quarta “fulla” que faltaria en l’encreuament de carreteres que es forma en eixe lloc; de manera que, venint des de Dénia, en el que anteriorment era l’entrada al peatge, s’està creant un ramal cap a la dreta, girant per damunt dels terrenys municipals que estan en la zona posterior del parc comercial (per darrere del Fosters Hollywood), per a incorporar-se a la N-332 en direcció a Alacant.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.