JARDINS EFÍMERS EN LA FIRA D’ONDARA 2020

Ondara, 19.11.20. Coincidint amb la fira de comerç, durant aquesta setmana s’han muntat zones verdes i jardins urbans efímers en diversos emplaçaments emblemàtics del nucli urbà (en la Plaça Major, al costat de la Torre del Rellotge; en Plaça de País Valencià i al carrer Roser), donant així continuïtat al projecte del Pàrquing Day celebrat el passat mes de setembre, i proposant un recorregut verd, a l’aire lliure, pel centre del poble, que convida a passejar i a conèixer els comerços locals, al mateix temps que s’eviten massificacions i reunions de gran nombre de persones en un mateix espai cobert, per més seguretat enfront del covid-19.

Cal recordar que des de l’Associació de Comerciants i Empresaris d’Ondara, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Ondara, s’està celebrant aquests dies la Fira del comerç i de l’estoc d’Ondara 2020, en els propis negocis participants, fins aquest diumenge 22 de novembre.

D’altra banda, la Fira d’Ondara de Comerç local d’Ondara compta enguany, de forma complementària, amb el Concurs de tapes en 13 locals de restauració (del 13 al 29 de novembre); la setmana cultural «Connecta’t a la cultura en família»; i la campanya de promoció econòmica «El Tresor d’Ondara».

AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Ajuntament.