CONTINUA FINS AQUEST DIUMENGE LA CELEBRACIÓ DE LA FIRA DE COMERÇ I DE L’ESTOC D’ONDARA 2020 AMB 32 NEGOCIS PARTICIPANTS

Ondara, 19.11.20. Des de l’Associació de Comerciants i Empresaris d’Ondara, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Ondara, s’està celebrant aquests dies la Fira del comerç i de l’estoc d’Ondara 2020, en els propis negocis participants, fins aquest diumenge 22 de novembre.

Els comerços disposen d’un estand dins del local, o d’una carpa externa, on estan presentant novetats, oferint descomptes especials de fira, interessants ofertes, o liquidacions. Aquells negocis que no disposen d’un local físic, han muntat una carpa en els llocs habilitats (plaça Major, plaça País Valencià). En general, els comerciants han expressat la seua satisfacció per la celebració de la Fira de Comerç i per poder mostrar als clients els seus productes i serveis en el seu propi local; i han expressat la seua confiança en què els veïns i veïnes d’Ondara i de la comarca visiten la fira de comerç d’Ondara enguany, malgrat la pandèmia, atès que es compleixen totes les mesures de seguretat davant del covid-19 en cada local participant.

S’ha creat un web específic amb tota la informació de la Fira d’Ondara 2020, i mapa amb ubicació dels negocis participants:

Són 32 els negocis locals que participen aquesta setmana en la fira de comerç d’Ondara: Bodegues Aguilar, Vinalia Vinoteca, Blat i Farina, Gala’s Mobles, Carnisseria Alberto Picó, Mobles Ortolà, Esports Colau, Sultana Estètica i Spa, Calçats Dora, Passicos La Merceria, Calçats Torres, Piensos Félix, Somriures Ondara, D’Estarca-Cortines, Coses de Casa i Regals, Màxima Bikes, Autoescuela Ondara, Motos Mahiques, Ca Paquitina, Maika Regals, Casa Pepa, Larouch Art de Carrer, Bodes i Flors, Fornés Assessors, Centre de Jardineria Monverd, Cler Interiores, Català la Moda, Mobles Escrivà, Churreria Ondara, M´Agrada Magrana, Eclipse Estètica i tatoo i Mami qué xulo. La celebració de la setmana de la fira comercial suposa l’inici de la Campanya Nadalenca d’ACO, amb el sorteig d’un primer premi de 1.000 euros, i un altre de 500 euros, que es podran consumir realitzant compres en els establiments ACO.

Coincidint amb la fira de comerç, durant aquesta setmana s’han muntat zones verdes i jardins urbans efímers en diversos emplaçaments emblemàtics del nucli urbà (en la Plaça Major, al costat de la Torre del Rellotge; en Plaça de País Valencià i al carrer Roser), donant així continuïtat al projecte del Pàrquing Day celebrat el passat mes de setembre, proposant així un recorregut verd, a l’aire lliure, pel centre del poble, que convida a passejar i a conèixer els comerços locals, al mateix temps que s’eviten massificacions i reunions de gran nombre de persones en un mateix espai cobert, per més seguretat enfront del covid-19.

D’altra banda, la Fira d’Ondara de Comerç local d’Ondara compta enguany, de forma complementària, amb el Concurs de tapes en 13 locals de restauració (del 13 al 29 de novembre); la setmana cultural «Connecta’t a la cultura en família»; i la campanya de promoció econòmica «El Tresor d’Ondara».

CONCURS DE TAPES 2020

El Concurs de Tapes se celebra en els propis bars i restaurants locals del 13 al 29 de novembre, en els horaris d’obertura de cada local. El Concurs de Tapes compta amb propostes com un premi a la millor tapa del poble (premi dotat econòmicament amb 400 euros per al bar o restaurant guanyador, i 200 per al segon), i un sorteig de sopar per als clients que hagen completat el 70% de les tapes participants. En el Concurs de Tapes de la Fira d’Ondara 2020 participaran 13 bars i restaurants locals: Bar Euro, Bar La Niña, Bar Restaurant Plaça de Bous, Allí Baix Bar, Tasta’m, Restaurant Valero, Bar Gallego, Al teu gust, Bar Cervera, Café Sendra, Bar Centre Social, el Racó d’Ondara i la Xata de Sole. Cada establiment participant ha elaborat una tapa per a participar en el concurs, on el seu preu és de tapa més canya de cervesa o copa de vi, per 3 euros. La clientela que participe en el concurs, haurà d’omplir el “passaport” votant cada tapa, i segellant-ho en cada bar o restaurant participant.

EL TRESOR D’ONDARA

Aquesta campanya de la Regidoria de Promoció Econòmica “El Tresor d’Ondara” vincula al comerç i la ciutadania amb el món del reciclatge i l’art a través del joc, i està emmarcada dins del Pla de Reactivació Econòmica Local. Es tracta de “Una aventura per la història i el comerç d’Ondara” i va dirigida a famílies amb fills fins a 12 anys d’Ondara. Ja es pot participar en aquesta gimcana familiar per a descobrir les joies i tresors d’Ondara. Al completar el recorregut, tots els xiquets-tes (fins a 12 anys) tindran un regal segur i participaran en el sorteig de 6 tablets Huawei. La participació es realitza fins al 12 de desembre a la web https://eltresordondara.com (Organitza Ajuntament d’Ondara, amb la col·laboració d’ ACO)

CONNECTA’T A LA CULTURA EN FAMÍLIA – FESTIVAL D’ARTS ESCÈNIQUES TARDOR 2020

Des de la Regidoria de Cultura l’Ajuntament d’Ondara s’ha confeccionat un complet programa cultural amb iniciatives per a tots els públics, coincidint amb la setmana de la fira de comerç, prenent com a emplaçament la Plaça de Bous i l’Auditori Municipal d’Ondara (que compten amb un protocol específic per a evitar contagis per covid-19). En ambdós casos els aforaments són limitats i les entrades, que són gratuïtes, s’hauran de reservar de forma prèvia en la Casa de Cultura o per correu electrònic en joiacultura@ondara.org . La programació emmarcada dins de la campanya «Connecta’t a la Cultura en Família», conté els esdeveniments del Festival d’Arts Escèniques Tardor 2020 patrocinat per la Diputació Provincial d’Alacant. Per aquesta setmana de fira, la resta de la programació és la següent:

  • Dijous, 19 novembre, 17.30h – Plaça de Bous- Espectacle de Màgia, El “Mag Lucky”
  • Divendres, 20 novembre, 17.30h – Plaça de Bous – “Titelles La Matallina” presenta “Històries de Ratolins”
  • Dissabte, 21 novembre, 12.30h – Plaça de Bous- Música, Concert a càrrec de “Crazy Covers”
  • Dissabte, 21 novembre,17.30h – Plaça de Bous – Teatre Familiar, “L’Estranya Companyia” presenta “Tirant d’Aventures”
  • Diumenge, 22 novembre, 12.30h – Plaça de Bous – Concert a càrrec de la “Banda Infantil i Juvenil d’Ondara”
  • Diumenge, 22 novembre,18.30h – Auditori – Teatre i Circ, El Fedito presenta “Oyun”
Publicado en Actualitat, Ajuntament.