HUI COMENÇA LA FIRA DE COMERÇ I DE L’ESTOC D’ONDARA 2020 AMB 32 NEGOCIS PARTICIPANTS

Ondara, 17.11.20. Des de l’Associació de Comerciants i Empresaris d’Ondara, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Ondara, s’ha organitzat la Fira del comerç i de l’estoc d’Ondara 2020, que es realitza des de hui, i al llarg d’aquesta setmana, en els propis negocis participants, del 17 al 22 de novembre. Els comerços disposen d’un estand dins del local, o d’una carpa externa, on estan oferint descomptes especials de fira, ofertes, o liquidacions. Aquells negocis que no disposen d’un local físic, munten una carpa en els llocs habilitats. Cada local participant segueix els preceptius protocols de seguretat i reduccions d’aforament establits. S’ha creat un web específic amb tota la informació de la Fira d’Ondara 2020, i mapa amb ubicació dels negocis participants:

Un total de 32 negocis locals participen en aquesta setmana de la fira de comerç d’Ondara: Bodegues Aguilar, Vinalia Vinoteca, Blat i Farina, Gala’s Mobles, Carnisseria Alberto Picó, Mobles Ortolà, Esports Colau, Sultana Estètica i Spa, Calçats Dora, Passicos La Merceria, Calçats Torres, Piensos Félix, Somriures Ondara, D’Estarca-Cortines, Coses de Casa i Regals, Màxima Bikes, Autoescuela Ondara, Motos Mahiques, Ca Paquitina, Maika Regals, Casa Pepa, Larouch Art de Carrer, Bodes i Flors, Fornés Assessors, Centre de Jardineria Monverd, Cler Interiores, Català la Moda, Mobles Escrivà, Churreria Ondara, M´Agrada Magrana, Eclipse Estètica i tatoo i Mami qué xulo.

La celebració de la setmana de la fira comercial suposa l’inici de la Campanya Nadalenca d’ACO, amb el sorteig d’un primer premi de 1.000 euros, i un altre de 500 euros, que es podran consumir realitzant compres en els establiments ACO.

Cal indicar que enguany, la Fira d’Ondara compta, de forma complementària, amb el Concurs de tapes en 13 locals de restauració (del 13 al 29 de novembre); la setmana cultural «Connecta’t a la cultura en família»; la campanya de promoció econòmica «El Tresor d’Ondara»; l’inici de la campanya nadalenca d’ACO i l’ambientació amb jardins urbans.

ACO * Associació de Comerciants i Empresaris d’Ondara

**AJUNTAMENT D’ONDARA**

Publicado en Actualitat, Ajuntament.