ARRIBA EL TRESOR D’ONDARA, UNA AVENTURA PER LA HISTÒRIA I EL COMERÇ D’ONDARA

Participa en aquesta gimcana familiar i comença l’aventura que et portarà a descobrir les joies i tresors d’Ondara. Al completar el recorregut, tots els xiquets-tes (fins a 12 anys) tindran un regal segur i participaran en el sorteig de 6 tablets Huawei. Participa fins al 12 de desembre a la web https://eltresordondara.com (Organitza Ajuntament d’Ondara, amb la col·laboració d’ ACO)

Ondara, 13.11.20. La proposta que s’ha elaborat per a substituir a la Fira de Fires en època de pandèmia engloba comerç, gastronomia, cultura i promoció econòmica per a aquest mes de novembre. La Fira de comerç i de l’estoc (del 17 al 22 de novembre en els propis comerços) vindrà acompanyada, entre altres iniciatives, de la campanya de promoció econòmica «El Tresor d’Ondara».

Aquesta nova campanya de la Regidoria de Promoció Econòmica “Els Tresors d’Ondara” vincula al comerç i la ciutadania amb el món del reciclatge i l’art a través del joc, i està emmarcada dins del Pla de Reactivació Econòmica Local, per a potenciar el comerç local. Es tracta de “Una aventura per la història i el comerç d’Ondara” i va dirigida a famílies amb fills fins a 12 anys d’Ondara. Es realitzarà del 17 de novembre al 12 de desembre.

Per a participar en el joc, que funciona com una gimcana familiar, cada xiquet o família que desitgen participar, hauran d’accedir a la web: https://eltresordondara.com . On hi hauran d’inscriure’s i es podran descarregar l’aplicació per a Android. Una vegada inscrit, podrà començar el recorregut predefinit de preguntes i proves. Aquest recorregut tindrà un punt de començament i finalització dins de la zona urbana d’Ondara, passant per tots i cadascun dels comerços inscrits (entre 15-20), havent parades intermèdies en els monuments i punts d’interès on hauran de desxifrar una qüestió o prova. Cada comerç participant, tindrà la resposta a la pregunta associada al seu negoci i en ser preguntat, haurà de comunicar-li al/els participant/s. A més, el comerç disposarà en el seu aparador o algun lloc de la botiga d’un “check point”. El xiquet haurà de realitzar una fotografia al “check point” per a demostrar la seua presència en el local.

Una vegada completat el recorregut, el participant rebrà una confirmació amb les instruccions per a arreplegar el seu regal segur. Aquesta campanya es desenvolupa des de la Regidoria de Comerç en col·laboració amb ACO, i implica la connexió i participació del col·legi Sanchis Guarner i Les Marjals. Els que completen el recorregut tindran un premi segur, consistent en bossa de monedes de xocolate, i a més se sortejaran 6 tablets entre tots els participants.

* REGIDORIA DE PROMOCIÓ ECONÒMICA * AJUNTAMENT D’ONDARA

* ASSOCIACIÓ DE COMERCIANTS I EMPRESARIS D’ONDARA

Publicado en Actualitat, AFIC, Ajuntament.