DEMÀ COMENÇA EL CONCURS DE TAPES DE LA FIRA D’ONDARA 2020

El Concurs de tapes se celebrarà en 13 locals de restauració, del 13 al 29 de novembre

Ondara, 12.11.20. Enguany 2020, la proposta que s’ha elaborat per a substituir a la Fira de Fires en època de pandèmia, engloba comerç, gastronomia, cultura i promoció econòmica per a aquest mes de novembre. Un dels esdeveniments és el Concurs de Tapes en els propis bars i restaurants locals del 13 al 29 de novembre, que inclou tres caps de setmana, per a potenciar el sector durant el tradicional mes dedicat a la fira.

Segons va explicar en la presentació de la Fira el Regidor d’Associacionisme, Miguel Gomis, el Concurs de Tapes compta amb propostes un premi a la millor tapa del poble (premi dotat econòmicament amb 400 euros per al bar o restaurant guanyador, i 200 per al segon), i un sorteig de sopar per als clients que hagen completat el 70% de les tapes participants.

En el Concurs de Tapes de la Fira d’Ondara 2020 participaran 13 bars i restaurants locals: Bar Euro, Bar La Niña, Bar Restaurant Plaça de Bous, Allí Baix Bar, Tasta’m, Restaurant Valero, Bar Gallego, Al teu gust, Bar Cervera, Café Sendra, Bar Centre Social, el Racó d’Ondara i la Xata de Sole.

La participació per a tots els establiments del sector de la restauració d’Ondara és gratuïta. Cada establiment participant ha elaborat una tapa per a participar en el concurs, on el seu preu de venda és de tapa més una canya de cervesa o una copa de vi, per 3 euros. La clientela que participe en el concurs, haurà d’omplir el “passaport” o fullet del concurs de tapes, votant cada tapa, i segellant-ho en cada bar o restaurant participant. Quan el client haja degustat el 70 % de les tapes presentades al concurs podrà depositar el tríptic en qualsevol de les urnes exposades en els establiments.

**AJUNTAMENT D’ONDARA**

Publicado en Actualitat, Ajuntament.