L’ESCOLA MUNICIPAL DE PILOTA D’ONDARA, PLATA EN L’AUTONÒMIC JECV ONE WALL PARELLES EN CATEGORIA INFANTIL

Arnau Mas i Andreu Mullor s’alcen amb el subcampionat en la final celebrada a Tavernes Blanques

Ondara, 16.11.20. L’Escola Municipal de Pilota d’Ondara, entrenada per Juanma Garrido i Néstor Portes, va participar aquest passat cap de setmana a Tavernes Blanques (València) en la fase final autonòmica dels JECV one wall parelles, aconseguint la plata autonòmica en la categoria infantil amb la parella Arnau Mas-Andreu Mullor, que finalment va caure en la final absoluta davant la parella de Beniarbeig-El Verger, que va ser la campiona dels JECV One Wall parelles infantil.

En categoria cadet, la parella Quico Roselló -Àlex Serra, va aconseguir un 7é lloc autonòmic.

REGIDORIA D’ESPORTS * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Esports.