PATRIMONI MANTINDRÀ LA TORRE DEL RELLOTGE OBERTA DURANT ELS 3 CAPS DE SETMANA DE LA FIRA

També romandrà oberta, com sempre, la Plaça de Bous, i es realitzarà visita turística a elements arquitectònics patrimonials els dies 21 i 22 de novembre

Ondara, 09.11.20. La Regidoria de Patrimoni de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per Raquel López, ha anunciat que la Torre del Rellotge, declarada BIC i recentment posada en valor per a fer-la visitable, romandrà oberta al públic durant els tres caps de setmana de la Fira d’Ondara 2020; en concret, obrirà els dies 14, 15, 21, 22, 28 i 29 de novembre (dissabtes i diumenges) en horari matutí. Cal indicar que si bé la Fira de Comerç d’Ondara 2020 se celebrarà del 17 al 22 de novembre, el Concurs de Tapes comprendrà del 13 al 29 de novembre, durant els tres caps de setmana que estarà oberta la Torre del Rellotge.

A més, Raquel López ha recordat que la Plaça de Bous també romandrà oberta durant aquests caps de setmana i serà visitable (cal indicar que la Plaça de Bous d’Ondara està oberta al públic durant tot l’any, amb accés pel Bar de la Plaça de Bous).

Junt amb això, des del departament de Patrimoni es tornaran a oferir visites turístiques guiades a elements arquitectònics patrimonials del nucli urbà d’Ondara. Es realitzaran durant el cap de setmana del 21 i 22 de novembre, dissabte i diumenge, amb eixida a les 11:30 hores des del Moll del Prado. La visita guiada recorrerà llocs com el Prado, el Claustre de l’Ajuntament, Casa de Cultura, l’antic Palau Castell, Torre del Rellotge, Trinquet, Llavador, i la Plaça de Bous.

D’aquesta manera, es complementaran les propostes comercials, culturals i gastronòmiques de la Fira d’Ondara 2020, amb una proposta també patrimonial i arquitectònica.

Tant les visites guiades com l’accés a la Torre del Rellotge comptarà amb tots els protocols i mesures de seguretat enfront del covid-19.

**Les fotos corresponen a visites guiades a elements patrimonials d’Ondara, realitzades abans de la pandèmia**

Publicado en Actualitat, Ajuntament.