ANIMACIÓ LECTORA A LA BIBLIOTECA MUNICIPAL D’ONDARA AMB BLAI SENABRE

Ondara, 02.11.20. Dijous passat 29 d’octubre es va celebrar a la Biblioteca Municipal d’Ondara, emmarcada en la Campanya per a motivar la lectura en família, l’animació lectora a càrrec de Blai Senabre, dins de la campanya d’animació lectora «Llegim? 8-12 anys». Una iniciativa impulsada pel Club de Lectura d’Ondara, l’Editorial Bromera i la Biblioteca Municipal d’Ondara, que anava dirigida a públic a partir de 8 anys.

Blai Senabre, professional de la narració oral i contacontes excepcional, va començar amb la popular rondalla d’Enric Valor «Mig pollastre», recordant i recuperant la tradició d’aquestes narracions, i a continuació, va anar relatant diferents tipus de contes on feia partícip al públic assistent, aconseguint un ambient de total atenció, i diversió en tots els assistents.

Publicado en Actualitat, Cultura.