Nota de premsa Ciutadans Ondara: Ciutadans s’oposa a la pujada del 25% de la taxa de fem a Ondara

Nota de premsa Ciutadans Ondara: Ciutadans s’oposa a la pujada del 25% de la taxa de fem a Ondara

• Joan Costa afirma que “en aquests moments crítics per a veïns, autònoms i empreses el que es necessita és millor gestió i no recaptar més”

Nota de premsa Ciutadans Ondara

Ondara, divendres 30 Octubre 2020. El portaveu de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament d’Ondara, Joan Costa, ha manifestat la seua oposició a la pujada del 25% de la taxa de fem en el municipi. “En aquests moments crítics per a veïns, autònoms i empreses el que es necessita és millor gestió i no recaptar més”, ha remarcat.

L’edil ha rebutjat “una pujada en la qual els habitatges passaran de pagar 90 euros a haver d’abonar 112,50 euros i els bars de menys de 100 m² de 300 a 375,00 euros”. Costa ha criticat que “és un increment exagerat que mostra poca sensibilitat amb la situació de crisi que vivim”.

Joan Costa ha afirmat que “potser l’equip de Govern, en una falta de previsió, es va afanyar a cancel·lar els préstecs bancaris de l’Ajuntament en el setembre passat, quan potser no era el millor moment, i ara tots els veïns ens hem de fer càrrec de la pujada d’impostos”.

El portaveu de Cs ha assenyalat que “aquest no és el camí” i ha defensat “altres vies abans de prendre una decisió que implique majors càrregues fiscals. Urgeix perseguir el frau i revisar el sistema impositiu per a tindre més ajudes que impostos”, ha conclòs.

Nota de premsa Ciutadans Ondara

Ciudadanos se opone a la subida del 25 % de la tasa de basura en Ondara

• Joan Costa afirma que “en estos momentos críticos para vecinos, autónomos y empresas lo que se necesita es mejor gestión y no recaudar más”

Ondara, viernes 30 Octubre 2020. El portavoz de Ciudadanos (Cs) en el Ayuntamiento de Ondara, Joan Costa, ha manifestado su oposición a la subida del 25% de la tasa de basura en el municipio. “En estos momentos críticos para vecinos, autónomos y empresas lo que se necesita es mejor gestión y no recaudar más”, ha remarcado.

El edil ha rechazado “una subida en la que las viviendas pasarán de pagar 90 euros a tener que abonar 112,50 euros y los bares de menos de 100 m2 de 300 a 375.00 euros”. Costa ha criticado que “es un incremento exagerado que muestra poca sensibilidad con la situación de crisis que vivimos”.

Joan Costa ha afirmado que “quizá el equipo de Gobierno, en una falta de previsión, se apresuró a cancelar los préstamos bancarios del Ayuntamiento en el pasado septiembre, cuando quizá no fuese el mejor momento, y ahora todos los vecinos nos debemos hacer cargo de la subida de impuestos”.

El portavoz de Cs ha señalado que “ese no es el camino” y ha defendido “otras vías antes de tomar una decisión que implique mayores cargas fiscales. Urge perseguir el fraude y revisar el sistema impositivo para tener más ayudas que impuestos”, ha concluido.

Publicado en Política.