Nota de premsa PP Ondara: EL GOVERN D’ONDARA (PSPV/ COMPROMIS) PUJA UN 25% LA TAXA DE FEM

Nota de premsa PP Ondara: EL GOVERN D’ONDARA (PSPV/ COMPROMIS) PUJA UN 25% LA TAXA DE FEM

Nota de premsa PP Ondara**

El govern d’Ondara (PSPV/COMPROMIS) aproven en ple la pujada d’un 25% la taxa de fem per a tots els habitatges del municipi, locals, indústries, etc… Segons l’alcalde d’Ondara, José Ramiro, el cost del fem és molt superior a l’ingressat per les taxes i és l’ajuntament d’Ondara el que assumia el dèficit del servei.

El Partit Popular ha votat en contra d’aquesta mesura abusiva e innecessària ja que segons ha explicat Àlex Hernández l’any 2015 quan governava el PP el seu cost era molt inferior (180.000€ menys) i oferien el mateix servei als seus veïns. Hernández ha destapat el sobre cost en personal de 127.000€ que té actualment l’empresa pública respecte a anys anteriors i d’ací la pujada de les taxes.

«NO PODEM PAGAR ELS CIUTADANS LES MALES GESTIONS DE L’EQUIP DE GOVERN’’.

Nota de premsa PP Ondara**

EL GOBIERNO DE ONDARA (PSPV/ COMPROMIS) SUBE UN 25% LA TASA DE BASURA

El gobierno de Ondara (PSPV/COMPROMIS) aprueban en pleno la subida de un 25% la tasa de basura para todas las viviendas del municipio, locales, industrias, etc… Según el alcalde de Ondara, José Ramiro, el coste de la basura es muy superior a lo ingresado por las tasas y es el ayuntamiento de Ondara el que asumía el déficit del servicio.

El Partido Popular ha votado en contra de esta medida abusiva e innecesaria ya que según explico Àlex Hernández en el año 2015 cuando gobernaba el PP su coste era muy inferior (180.000€ menos) y ofrecían el mismo servicio a sus vecinos.

Hernández destapo el sobre coste en personal de 127.000€ que tiene actualmente la empresa pública respecto a años anteriores y de ahí la subida de las tasas.

«NO PODEMOS PAGAR LOS CIUDADANOS LAS MALAS GESTIONES DEL EQUIPO DE GOBIERNO’’.

Publicado en Política.