AHIR VA TORNAR EL CICLE L’HORA DEL CONTE A LA CASA DE CULTURA D’ONDARA

Demà divendres 23 d’octubre a les 20 hores, tindrà lloc a la Casa de Cultura d’Ondara la presentació del llibre «El robatori de Benimassot» de Manel Arcos

Ondara, 22.10.20. Aquesta setmana s’està commemorant a la Casa de Cultura d’Ondara el Dia de la Biblioteca, l’efemèride del qual és el 24 d’octubre. Ahir dimecres 21 d’octubre, va tornar el cicle L’Hora del Conte, que està organitzat per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Ondara. Un cicle que es va haver de suspendre al març amb la declaració de l’estat d’alarma, i que des d’ahir es reprèn de nou i se celebrarà els dimecres a les 18 hores a la Casa de Cultura d’Ondara. Cal recordar que per a poder assistir a l’Hora del Conte, caldrà inscriure’s prèviament a la Biblioteca Municipal d’Ondara (telefonant a la Biblioteca/Casa de Cultura o per correu en biblioteca@ondara.org ). Hi ha un aforament reduït (màxim 30 xiquets-tes, els acompanyants es quedaran fora) i se seguiran les mesures i protocols reglamentaris anti-covid que estan determinats per a la Casa de Cultura d’Ondara.

La primera de les sessions de l’Hora del Conte va tindre lloc ahir; es va oferir el conte “El Gegant del Pont”, a càrrec de Maite Aranda, amb la col·laboració de l’Editorial Dilatando Mentes. Un conte que està escrit per Giny Valris i pintat per Aine. L’assistència va ser nombrosa i l’ambient molt col·loquial, que va donar peu a fer moltes preguntes i comentaris dels personatges del conte. En la sessió, es van mantenir les distàncies de seguretat. Desprès molts xiquets i xiquetes, acompanyats per adults, van passar per la Biblioteca, i van agafar contes i bibliografia sobre la temàtica relacionada amb el projecte «Espanta la por».

D’altra banda, dins de la commemoració del Dia de la Biblioteca, demà divendres 23 d’octubre a les 20 hores, tindrà lloc a la Casa de Cultura d’Ondara la presentació del llibre «El robatori de Benimassot» de Manel Arcos. Amb aquesta presentació s’aborda el fenomen del bandolerisme. Manel Arcos i Martínez (Oliva, 1965) és un periodista, escriptor i investigador valencià d’història contemporània, conegut pels seus assajos sobre el bandolerisme valencià del segle XIX i per la divulgació d’aquest fenomen. La presentació comptarà amb les intervencions de Manel Arcos i de Toni Ortolà, autor de la il·lustració de portada. Cal recordar que l’aforament és limitat i per a això s’hauran d’arreplegar invitacions gratuïtes prèviament a la Casa de Cultura d’Ondara, per correu electrònic en joiacultura@ondara.org o en la web https://lajoiadelacultura.ondara.org/

Publicado en Actualitat, Cultura.