La MACMA realitzarà el 30 d’octubre unes jornades sobre gestió cultural en el marc de la COVID-19

** Nota premsa MACMA **

La MACMA –Mancomunitat Cultural de la Marina Alta– ha organitzat per al proper divendres 30 d’octubre i amb la col·laboració de l’Ajuntament del Ràfol d’Almúnia com a seu de la iniciativa, les jornades Els reptes de la gestió cultural en temps de pandèmia. I Jornades Municipals de Reflexió i Mercat de la Cultura. Unes jornades enfocades principalment a responsables polítics i equips tècnics de l’àrea de Cultura que es realitza per debatre la conjuntura actual de la COVID-19 i les consegüents restriccions i adaptacions que ha suposat per a programadors i programadores el marc pandèmic. La trobada pretén ser també un marc de debat i de reflexió comuna per abordar la situació actual des de diferents perspectives i professionals. Les jornades es realitzaran des de les 11.00 hores fins les 19.00 hores a l’Ajuntament del Ràfol d’Almúnia, a l’auditori de la planta baixa, mentre que al carrer Major del municipi, davant del consistori, hi haurà el Mercat de la Cultura amb tota una sèrie d’estands per conèixer empreses i propostes culturals de la Marina Alta.

Pel que fa a les jornades, aquestes s’obriran a les 11.30 hores amb una primera taula rodona de professionals de la cultura amb el títol de Diagnòstic i necessitats del sector professional. La segon taula rodona, a les 13.00 hores, serà de tècnics i tècniques municipals de Cultura i durà per títol Realitat de la gestió cultural amb Coronavirus. Les jornades seguiran per la vesprada a les 16.00 hores amb la taula de càrrecs de les àrees de cultura encapçalada pel lema Casos d’èxit i noves propostes de l’Estiu 2020 mentre que la darrera taula a les 17.30 hores la compartiran especialistes sanitaris de la comarca i s’anomenarà Covid-19 i salut en la gestió municipal.

Pel que fa a l’assistència, com que l’aforament és limitat i més tenint en compte les restriccions pel Coronavirus, la inscripció prèvia és obligatòria. Per la qual cosa, els interessats o interessades poden posar-se en contacte amb la MACMA mitjançant el correu electrònic macma@macma.org.

** Nota premsa MACMA **

Publicado en Actualitat, Associacions.