EL CLUB DE LECTURA D’ONDARA S’ADHEREIX A L’HOMENATGE A CARMELINA SÁNCHEZ-CUTIÑAS

Ondara, 23.10.20. El Club de Lectura d’Ondara (Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Ondara) hi ha decidit sumar-se a l’homenatge a l’escriptora Carmelina Sánchez-Cutiñas, anomenada «Escriptora de l’any 2020» per l’Acadèmia Valenciana de la Llengua (AVL), per a difondre la seua obra i donar a conèixer-la.

En la seua reunió celebrada ahir dijous a la Casa de Cultura d’Ondara, el Club de Lectura d’Ondara va anunciar la seua adhesió a l’homenatge a Carmelina Sánchez-Cutillas, considerada com una de les grans escriptores valencianes del segle XX. Per aquest motiu, aquest mes, el Club Lector de Ondara llegirà i comentarà la seva obra «Matèria de Bretanya».

Carmelina Sánchez-Cutiñas (Madrid, 1927 – València, 2009), gran escriptora, investigadora i intel·lectual del segle XX, va pertànyer a la generació literària dels 50, junt a escriptors com Vicent Andrés Estellés o Joan Fuster. Dona d’exquisida sensibilitat i àmplia formació cultural, va expandir les seves inquietuds intel·lectuals al terreny de la creació literària com a poetessa i novel·lista.

Publicado en Actualitat, Cultura.