L’ALUMNAT DEL PFQB EN OCUPACIÓ DOMÈSTICA DE L’AJUNTAMENT D’ONDARA INICIA EL CURS 2020-2021

Ondara, 16.10.20. L’alumnat del PFQB, Programa Formatiu de Qualificació Bàsica en Ocupació Domèstica de l’Ajuntament d’Ondara, ha iniciat el curs 2020-2021, del 21 de setembre fins al 23 de juny. El programa va dirigit a alumnat de 16 a 21 anys, sense el títol en la ESO, que tenen interès en millorar la seua base formativa, preparar les proves d’accés als cicles de grau mitjà, i a les proves lliures de la ESO. A més, s’inicien en el món de la cuina, fan pràctiques en empreses relacionades en l’hostaleria i neteja.

Aquest curs 2020-2021 és un curs reduït de quinze alumnes per a aprendre cuina domèstica, neteja i manteniment de la roba de la llar i ampliar la formació general; per a poder preparar-se les proves d’accés a cicles de grau mitjà de la modalitat escollida o arribar a l’Escola permanent d’adults i així aconseguir el títol de la ESO. Aquest curs han iniciat el projecte de l’Hort domèstic i el Carnet de Manipulació d’aliments, a més de la iniciació en els mòduls generals i els mòduls específics.

L’alumnat del PFQB aconsegueix el Certificat acadèmic i l’acreditació d’unitats de competència en aquestes matèries acreditat per Conselleria d’Educació.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.