“APOSTANT PER LA NO VIOLÈNCIA”: TALLERS COEDUCATIUS PER A L’ALUMNAT DEL CEIP SANCHIS GUARNER D’ONDARA

S’ha impartit a 204 alumnes de 1r, 2n i 3r de primària amb l’objectiu de reflexionar sobre la igualtat d’oportunitats

Ondara, 15.10.20. La Regidora d’Igualtat d’Ondara, Raquel Mengual, ha informat que recentment s’han realitzat els tallers coeducatius al CEIP Sanchis Guarner d’Ondara, impartits per l’observatori d’Igualtat de la Uned, a través de la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament d’Ondara i amb la subvenció de la Diputació Provincial d’Alacant.

Aquests tallers s’han celebrat en horari lectiu per a un total de 204 alumnes dels cursos de 1r, 2n i 3r de primària del Sanchis Guarner. Enguany, el taller, sota el títol “Apostant per la no-violència” ha consistit en una gimcana realitzada a l’aire lliure, amb diverses activitats a través de les quals s’ha convidat a l’alumnat a reflexionar sobre la igualtat d’oportunitats, en qüestions com la lliure elecció de joguines; la corresponsabilitat en les tasques de la llar; la pràctica igualitària de l’esport o les dones influents en el món de la ciència.

Segons ha avançat Raquel Mengual, aquests tallers tenen molt bon resultat i són molt eficaços per a avançar en l’àmbit de l’educació en la igualtat i per a trencar amb els estereotips sexistes. Aquests tallers són una ferramenta de suport als centres educatius en promoció de la Igualtat entre xiquetes i xiquets.

Publicado en Actualitat, Cultura.