TORNA EL CICLE L’HORA DEL CONTE A LA BIBLIOTECA MUNICIPAL D’ONDARA

Se seguiran les mesures de prevenció de contagis per Covid-19, i caldrà inscriure’s prèviament a la biblioteca

Ondara, 15.10.20. Dimecres que ve 21 d’octubre tornarà el cicle L’Hora del Conte a la Biblioteca Municipal d’Ondara, organitzat per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Ondara. Un cicle que es va haver de suspendre de forma abrupta el passat mes de març amb la declaració de l’estat d’alarma. A partir de la propera setmana, es reprèn de nou aquest cicle, que se celebrarà els dimecres a les 18 hores a la Casa de Cultura d’Ondara.

La primera de les sessions tindrà lloc el dimecres que ve 21 d’octubre a les 18 hores. S’oferirà el conte “El Gegant del Pont”, a càrrec de Maite Aranda, amb la col·laboració de l’Editorial Dilatando Mentes. Escrit per Giny Valris i pintat per Aine.

A partir d’ara, per a poder assistir a l’Hora del Conte, caldrà inscriure’s prèviament a la Biblioteca Municipal d’Ondara (cridant a la Biblioteca/Casa de Cultura o per correu en biblioteca@ondara.org ). Hi haurà aforament reduït (màxim 30 xiquets-tes, i els acompanyants es quedaran fora) i se seguiran les mesures i protocols reglamentaris anti-covid que estan determinats per a la Casa de Cultura d’Ondara.

Publicado en Actualitat, Cultura.